Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Från ett konstnärligt projekt genom postkodstiftelsen i somras.


En förvirrad sommar.

De ser dig. Du kanske inte tror att de ser dig. För de är fladdriga. Men jag är fast besluten att fånga din blick. De är min själs spegel. De är skeva. Min själ likaså. Men mina tankar rör sig rakt rakt mot dig. Du är fantastisk. Jag är inte så snäll mot dig. Men du är mig trogen. Mjuk, hård, min. Ja förlåt jag vet inte om jag missuppfattade. Min frys är full, jag är tom. Min frys är tom, jag är full. Du är trygg. Du gör mig mätt. Du gör mig hungrig. Min frys är mätt. Min lever är hungrig. Mina ögon är mjuka. Min själ är fladdrig. Du är inte så snäll mot dig.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Linda Åkesson
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-17 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda Åkesson
Linda Åkesson