Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min tunga blev kvar i dig




Din tunga
var så tung
av din kåta saliv
att redan innan jag tagit sista trappan
men såg dig i öppna dörren
hängde den som en slips
ur din skönt fräcka käft
och när jag placerade min
varhelst du ville ha den
sög du av den
med dina långa, galna huggtänder
svalde med hela din kropp,
bad om en ny.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-09 06:49



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
bönsyrsa (Mantis religiosa).
2020-09-09

    ej medlem längre
Det här är konst
2020-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP