Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hunger

"Innerst inne är du mjuk."

Sa han.

Han skar sig lätt i fingret.
"Satan" väste han.

Ja?

Vadå?

Inget suckade jag.

Nej jag far hemåt nu.

Sa jag.

Vi skulle ju äta?

Sa han förnärmad.

Tappat aptiten.

Hans svett stank tredagarsfylla.
Så hungrig är jag inte än.
Jag hinner hitta någon ny.

Sen åker jag hem.






Fri vers av Teah
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-09 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teah