Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meteorer

Du tror att du kan inreda mörkret
med regnet som föll medan vi sov
ur en dov augusti med vingarna bredda
blöder vi stjärnstoft och mull
famnar efter hudlösa rötter
i nipornas silvergrå sand
och du tror att du kan bära detta
när regnet redan har passerat
en handfull stenar utan färg,
allt det namnlösa inombords




Fri vers av Grävling
Läst 131 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-10 00:04



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Känner att jag kan vila i den här texten - jag brukar bli ledsen på hösten - din dikt gör mig lugn ....
2020-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling