Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försäljare göre sig icke besvär!

Igår så ringde det någon ifrån Göteborg och idag
någon ifrån Malmö
Och då jag inte känner någon där som kan tänkas
vilja ringa till mig inser jag att det bara är någon försäljare
Och försäljare göre sig icke besvär då jag redan vet om
att jag inte vill ha något av det där, vad det nu än är?
För om det nu skulle råka vara någon som jag känner
så hade väl den personen skickat ett litet Sms
och talat om vem det är som ringer till min mobil
ifrån en annan stad, antar jag..

Ken Cassel
10/9-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-10 12:12



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Usch, för alla dessa försäljare!
2020-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel