Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag blir så glad!

Fröjdas gör jag

när jag läser

poeten Ravn

Öpir,

också åt Levy

Seppe 

på fredagarna

Finska radion

I p2,

Och när jag

har diskat!

Ska vi glädjas!

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 217 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-09-11 14:43



Bookmark and Share


    Drömfabriken
Vad glad jag är att din dikt blev uppmärksammad.
2020-09-16

  Bibbi VIP
Applåd!
2020-09-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin vardagspoesi med guldkant!
2020-09-12

    Lena Staaf VIP
Härligt skrivet om det vackra, vardag och poesi!
2020-09-12

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att hitta guldkorn i vardagsgruset!
2020-09-11

  Blått Norrsken VIP
Så kärleksfullt i livets enkelhet . Ändå så rikt .
2020-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy