Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan med LVU

Jag ser dina sår
på armarna, benen
Skyggar ändå
för bröstet och magen
Vet att du skär
för att släppa ut smärta
Hur mycket ångest bär du,
min vän





Fri vers av Lehva VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-11 23:20



Bookmark and Share


  genni VIP
Känslan... Den där eviga känslan hos de som kämpar, timme för timme, minut för minut...
2022-04-15

  Annie b'larsson VIP
Jag undrar, är det farligt att lägga alla korten på bordet och berätta. Och farligt för vem?
2020-09-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Hjärtskärande naket skrivet!
2020-09-12

    Lena Staaf VIP
Att våga se är första steget!
2020-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP