Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns ingen ursäkt för denna morgontanke från mig om än förklaringen ej är så främmande för dig ...


Ett litet tips från mig till dig ...

... som är ämnad för mig ...

- Om du investerar din kärlek i mig
får du en alldeles egen utgåva
med alla mina församlade 
kärleksemosioner,
av mig ...

 

 

_________________________________

Publicerad tidigare här i juni 2012

Obs! Dessa emosioner är ju förstås dedikerade
uteslutande till dig som är ämnad för mig ...
I dag finns du i mitt liv och har sedan
snart två år bekräftat allt mer för varje dag
hur lyckligt lottad jag är 
som får hålla dig kär och älska dig
och få bli älskad av dig, min älskade C !




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-09-12 06:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP