Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är lite luddigt just nu, men jag arbetar på den så ge gärna kritik.


Angels

Trots att det är tyst ute
kan jag höra hur Änglarna faller

Männsikorna omkring mig verkar inte reagera

Förstå dom inte?

Jag skriker att Änglarna faller,
vi måste hjälpa dom, Kom igen då!

Men människorna ser på mig
skrattar med sina ihopkladdade ansikten

KOM IGEN DÅ!!

Men ingen lyssnar,
För ingen tror.

Ja, hur kan man tro

I hårda världen måste allt bevisas
inget som är luddigt och vackert
som man kan känna inuti sig kan egentligen finnas


Men vad händer, när alla änglar tagit slut?
Eller..Har dom redan gjort det?




Övriga genrer av Elidoll
Läst 247 gånger
Publicerad 2006-07-14 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elidoll
Elidoll