Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm, verklighet? Vem vet längre.


I landet långt långt borta finns du prins

Det närmare sig att bli galen
Jag känner dina händer överallt
Jag hör din röst innan jag somnar
Dina andetag som vaggar mig till sömn
Med du är inte här

Det är ingen ide att ta det lugnt
Varje sekund räknas ner i mitt hjärta
Du. Bara du
Får all min tid
Trots att du inte är här

Det går inte att tänka klart
Varje tanke börjar och slutar med dig
För vi tar ju aldrig riktigt slut
Fast vi egentligen aldrig börjat
För du är inte här

Hela universum står emellan
Med alla stjärnor och galaxer
Kan man bara kalla det slump?
Att vi träffades?
Fast du var ju inte här

Kanske är jag redan galen
För dina händer har aldrig rört mig
Dina ord har aldrig vaggat mig till sömns
Jag har aldrig blivit smekt av dina andetag
Åh Älskling
Du kommer nog aldrig hit
Men du har ägt mig sen den gången jag hörde din röst




Fri vers av Elidoll
Läst 459 gånger
Publicerad 2007-08-31 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elidoll
Elidoll