Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tog aldrig slut.

Jag är less på mina egna mönster
Och ettriga krav på verkligheten

Som om kärlek verkligen skulle vara
En roman på tusen sidor
Som om du skulle kunna älska mig
Utan krav och fördomar

Det är livet
Som spelar med sitt grymma spel
Och jag är inte ensam
Om att ta det jag får

Aldrig är det val
I mina tankar
Diktaturen
Styr mina känslor

Och nu vill jag inte ens
Att sommarens sol ska lysa på min hud




Fri vers av Elidoll
Läst 438 gånger
Publicerad 2007-05-27 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elidoll
Elidoll