Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget ställe på jorden.

Jag blir dömd varje dag
Av en domstol som inte ens
Kommer ihåg mitt namn
Jag blir hånad varje timme
Av en självutnämnd komiker
Med samma gamla skämt
Jag blir utstött varje sekund
Av en värld som tydligen
Inte ska bry sig

Var är min fristad, var är
Jag hemma?
Inget ställe på jorden
Kan gömma någon som jag
Jag tar för stor plats
För det är inte jag som skäms

Jag blir dömd varje dag
Av människor utan själar
Jag blir hånad varje timme
Av kopior från det förflutna
Jag blir utstött varje sekund
Av dom som skulle älska mig

Här är min fristad
Under musikens jämna rytm
Detta håller självklart inte för evigt
Bara en sekund
Men för någon som mig
Behövs det aldrig mer än så

Jag har aldrig skämts
Över vem jag är
Era jävla as




Fri vers av Elidoll
Läst 387 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-11 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elidoll
Elidoll