Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att leva med ett hål ut av saknad inom mej


jag söker förbryllat

förbrilt har jag alltid sökt någon ting med lyckta och ljus 

men jag har bara vandrat i mörkret och inte funnit någon 

 

ting av det jag sökt eller värde för mej och mitt liv kan det 

vara någon som jag söker för att fylla det hål av kärlek inom 

 

mej som drar kallt eller är det mej skälv jag vet inte längre 

vad jag söker efter som allt förändras igenom hela mitt liv 

 

och runt om inget blir som det var förr i mitt liv 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 89 gånger
Publicerad 2020-09-15 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten