Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
redigerad ifrån arkivet


Jag undrar vad Jesus skulle säga

om han såg sin födelsestad Jerusalem idag
Skulle han gråta eller skulle han bara skratta och vara
glad
Soldater överallt med vapen i sina händer
K-pistar
Beväpnade upp till sina tänder
Själv skulle jag tro att han spontant skulle säga till alla
Vad fan är det här?
Vad är det som händer
Min födelsestad belägrad
Jag vill inte tro att det är sant
Sedan skulle han nog bara plocka av vapnen från
soldaterna ett i sänder för att sedan bli korsfäst ännu
en gång
Men så kan det vara när man blir förråd av sina egna
så kallade vänner som man tror att man känner...

Jag undrar vad Jesus skulle säga?!

Ken Cassel
16/9-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-16 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel