Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gud tog sin ängel tillbaka

Grönskan är som vackrast
Blommorna blommar som mest
Doftande dagg dryper av

Ditt leende försvinner ut i tiden
Tystnaden lägger sig
Ute är allt som vanligt

Tårarna bor inombords
De kan inte komma ut
Ut i den där världen

Just som allt skulle bli bra
Så skulle du dö
bara försvinna ut i en annan tid

Fattar inte att du inte finns mer
Tårarna kommer som ränder
De lämnar spår i huden

Tar ett djupt andetag
Stilla rinner tårar ner
När en bokhylla påminner om dig

Du vilar under myllan innan frosten kommer
Nyss var du med oss nyss skrev vi
Saknaden är enorm




Fri vers (Fri form) av Filosofen 2
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-16 23:32



Bookmark and Share


  kirsti ylinikka VIP
Jag vet hur det känns, när man förlorar en nära.
Tack för vacker text.
2020-09-18

  Marita Ohlquist VIP
Berörande skrivet om sorg och saknad, jag vet hur det känns!
2020-09-18

  siv birgitta.a. VIP
bra att skriva .lindrar sorgen.tårarna hjälper oss att gå vidare
2020-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen 2
Filosofen 2