Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han kom ut ur drömmen

Slöjor sveper om utan att släppa greppet
Stearinljus fladdrar medan luft kommer in
Gardinerna fladdrar

Musiken strömmar ur högtalarna


I soffan sitter två i svärmeri
Tittar djupt i varandras spegelbilder
Hans ögon lika svarta som ebenholt

Djupt in i hennes blå han letar
Hennes nyanser lockar honom
Olika kontinenter möts i samma rum

Nordafrikanska toner når långt ut i sommarnattens hetta

Hans mjuka läppar möter hennes smultronröda läppar
Deras ögon sluts
Kläderna åker av över allt

Då de förenas känns kärlekens söttma
De kan vara tillsammans över allt
Blickarna spränger berg

Aldrig de upplevt något liknande förr
Kameler
Resa
Drömmar som sammanför dem

Hon har i många år ropat hans namn
Sett upp mot ledstjärnan
Sökt svaren
Bett till Gud att en man skulle ta hennes förnuft

Stegen mot en livslång kärlek
Löften till Gud
Händer flätas ihop
En lång resa väntar på dem

Under stjärnorna deras lustar växer
Tidszonen ger tålamod
Om natten han kom under många år

Ut i verkligheten de möttes
En kyss förenade dem
Kärlek känns i varje liten vrå




Bunden vers av Filosofen 2
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-20 19:14



Bookmark and Share


  Julio VIP
fint skrivet!
2022-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen 2
Filosofen 2