Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Doftande kyss

Mahognynbordet var stabilt
Stolarna var i samma trädslag
I en ö stod två vinglas med tre flaskor rött

De rödamålade läpparna
Kajalpennans tunna streck längs ögat
Olika skuggor gick i varann

Figursydda klänningen räckte ner över låren
Den rosa färgen passade till solbrännan
Bestämda steg nådde bordet där hon satte sig

Ljusen var tända lågan fladdrade till
Mörkret la sig sakta
In kom han med lugna steg
Böjde sig fram
Lämnade en kyss på halsen

Satte sig mitt emot henne
Tittade länge innan han sträckte fram sina händer
Hon mötte dem
Hans doft
Tystnaden talade en stund





Fri vers (Fri form) av Filosofen 2
Läst 99 gånger
Publicerad 2022-07-17 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen 2
Filosofen 2