Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Djupt inre

Ingenting blir som vi vill bara för vi vill
Tiden det tar att finna sin väg är avgörande
Allt kan falla på plats bara vi öppnar vårt sinne

Att le mot universum är att le mot livet
Så säger filosoferna
Jaa det är en fin tanke att våga se bortom det vi vet

En kyss vibrerar känselspröt
Sänder ut elektriska stötar
Tiden stannar luften tar slut

En enda sekund
Fingrar berör kroppens erogena punkter
Tömmer ut varje begränsning
Formar reformera och starta om






Fri vers av Filosofen 2
Läst 81 gånger
Publicerad 2022-07-10 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen 2
Filosofen 2