Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Får jag lov att vara med?

Med snabba vingslag
Sommarkänslan i luften
På en av vattenfontänerna sitter skocken

Vingslagen slår i luften
Kroppen sätter sig på kanten med de andra
Solen värmer så skönt

Just som solen känns som skönast
Just som fågelskocken sitter kommer en till
De andra fåglarna sitter kvar

Fågeln flyger mot nästa vattenfontän
Slår sig ner
Då kommer en fågel från skocken och sätter sig

Bussen kommer och passagerarna stiger på
Fågellivet på Södervärn fortsätter lika dant




Fri vers av Filosofen 2
Läst 51 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-12 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen 2
Filosofen 2