Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kyssen

Läppars mjukhet trycks ihop
Blodet flödar i alla vener
Hjärtan slår hårt

Fingrar flätas ihop
Innan armarna slingrar sig om varann
Ögonlocken sluts

Läpparna smälter samman
Tungspetsarna möts lätt
En virvlande våg når insidan

Längtan växer i varje monokyl
Livets pussel känns avlägset
Kvar finns bara tidlösa zonen

Diamanter glimmar då ljusveken tänts
Fladdrande låga så skuggor skapas
Fönstret är öppet på glänt

Ljudet från utsidan hörs
Gatlyktan lyser upp utanför
En vindpust når kinden

Läppar blöter ner kinden
Ett finger trycker lätt på den nakna huden
Bara för att säga jag är här







Fri vers (Fri form) av Filosofen 2
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-10 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen 2
Filosofen 2