Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mycket vill ha mer

Alla vill vi ha mer
Mera pengar går alltid lika bra så att vi kan leva
det goda livet
Mera kärlek ifrån de som vi älskar och håller av
smakar också alltid lika gott
Vilket vi också alltid vill ha mer utav

Mycket vill ha mer
Alla vill vi ha mer och mer
Mera pussar och kramar som behagar
Puss, Puss, Puss
Varför fick jag de där pussarna för nu?
hihihi
Nu fick du mig i alla fall att le lite mer
Och så mycket kan jag säga dig att det sista som de
där pussarna kändes var fel
Så tack så mycket för de
Men om du vill så tar jag gärna lite fler sådana pussar
då de var så goda..
:-))

Mycket vill ha mer!

Ken Cassel
17/9-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-17 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel