Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Love

Varje andetag vilar i en känsla
Jag minns den där
Oavsett hur lång tid

Luften stannar i bröstet
Syret snurrar
Oerhört lätt

Då orden
Ja tänk när
Försök bete sig

Fumlande fingrar
Läppar som känner
Blickar faller ner

Som de där blyga
Små rosa kinder
Bruna möter blå

Tänk att ögonen
Stjärnor glittrar
Ozonskiktet

Mörkerseende
Asgarv
Fånigt leende

Sång hörs
Love in the...
Nynna resten
Close together
Forever

Sweet valentine
The night down
Dark sea
Whak naked
Onely moon kiss
the sunshine
Every night





Fri vers av Filosofen 2
Läst 133 gånger
Publicerad 2020-09-17 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen 2
Filosofen 2