Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidszonen

Minns våra samtal
Som om det vore igår
Men
Det är några år sen

Tänk vilka djupa samtal vi hade

Du med din energi
Jag med min längtan
Båda längtade vi efter

Minns våra samtal
De var så nära
Så varma
Nakna utan hinder

Åren gick
Vi tappade varann
Inte en dag utan

Tänk vad du fastnade under min hud
Utan att överdriva
Undrar ofta
Två poeter
Natthimlen
Stjärnklar natt

Wonderful

Tänk efter alla år





Fri vers av Filosofen 2
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-17 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen 2
Filosofen 2