Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur mycket jag än snoppen skaka

mina kalsonger ett par droppar får smaka
Men det är bara att gilla läget och byta ofta för att man
ska kunna luta sig tillbaka och softa
Känna sig tillfreds
Eller så går man runt naken i en stor och rymlig kofta
då man inte behöver oroa sig för sådana saker...

Hur mycket jag än snoppen skaka!

Ken Cassel
20/9-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-20 16:50



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Ha ha ha den var också väldigt rolig, jag tror du går runt i en stor rymlig kofta,
2020-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel