Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att förstöra allt jag älskade i rädsla att förlora det


jag förstörde allt som jag älskade

du gjorde mej så glad och lycklig när vi

möttes du och jag du fyllde mej med

 

glädje och energi du förändrade mitt liv 

och känslor totalt du gjorde mej stark och 

 

ut av betydelse för jag kände mej spesiell vi 

din sida för jag känner din skönhet när vi

 

är ute och går så drar du åt dej blickar över 

allt jag känner mej så stolt att det var mej du 

 

valde till din  sida när jag går där och håller

din hand så känner jag mej oövervinlig som 

 

att vinna högsta vinst för jag trodde inte änns 

i minna vildaste fantasier att jag skulle få komma 

 

någon så vacker så nära som dej spesielt inte när 

man ser ut som mej jag känner mej inte värdig dej 

 

och det skrämmer mej mycket att en dag så du öppnar 

du dinna ögon och ser mej i ljuset och lämnar mej är det 

 

ett långsamnt farväl min räddsla tuggade sönder allt ser 

jag nu i efterhand långt efter att jag förlorade dej på min 

 

egen osäkerhet och dåliga skälvförtroende jag förlorade

och förstörde allt jag högaktade och älskade i jusst räddslan 

 

ut av att förlora hennen varför krossade jag mitt eget hjärta 

när jag hadde allt i min hand jag förstörde allt som jag älskade 

 

i rädsla att förlora allt som jag hadde för du gjorde mej så glad




Fri vers av den nakna poeten
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-22 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten