Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

Minnet lever

Öppnar dörren

Hälsar saknad

Famnar glädjen

Lysten andas

Doften rätt

Smakar läppar

Pulsen slår

Livet leker

Kroppen vet

Önskar mera

Tanken lockar

Jag lever

Allt mer







 




Fri vers av Roger VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-09-23 20:35



Bookmark and Share


  Minkki VIP
levande ordpar
2020-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP