Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om det oroväckande utvecklingen


jag lever i en betong djungel

jag lever i en betong djungel fylld ut av vildar

som skjuter rånar och voltar och tar vad du har

 

på dej på natten är det bara dårar som är ute

nästan . för det är förenat med stor fara nu att 

 

gå ut i mörkret för att köpa lite ost du är inte

garanterad att komma hem igen . till dina barn

 

och fru och nu är du inte änns garanterad att 

komma hem på ljusa dagen längre .inte änns 

 

dina barn kan vara ute ensama och leka på kvällen 

för det kommer fula farbröder och gör omänskliga 

 

saker . som bara vuxna ska göra med varandra i 

sammförstånd när dom är kära jag vet inte vart

 

vi är på väg eller hur det här ska sluta men vi är körda 

det är ingen ide att oroa sej för det går åt hellvete en då




Fri vers av den nakna poeten
Läst 78 gånger
Publicerad 2020-09-24 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten