Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mänskligheter

Du säger, vi skapade konst
redan innan vi riktigt fanns
vi blåste ockra över våra händer
ax och skuggor gjorde avtryck,
formade våra konturer

hon säger, tystnaden
och heden lyser darrgräslila
i höstsolen, mjölkvit och tung
som en trött mor
sveper ett mjukt tyg om barnets minnen




Fri vers av Grävling
Läst 254 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-09-25 21:46



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Själen trivs i ditt poetiska landskap !
2020-09-28

  Ulf Carlsson VIP
"Av jord är du kommen. Av jord skall du åter varda."
2020-09-27

    ej medlem längre
Mycket vackert.Bilderna du skapar lämnar avtryck.
2020-09-27

  Kungskobran VIP
Fin poesi, gillarp
2020-09-26

  Lottie Ålhed VIP
Vackert!
2020-09-26

  danne //
Fint!
2020-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling