Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vill leva i paradiset

tillsammans med Adam och Eva
Du vill kunna må riktigt bra
Kunna skratta mest hela dagen och känna dig glad
För det som är bra är alltid någonting att ha
Så du tänker positivt så ofta du kan då du vill se
om dina drömmar en dag kan bli sanna
För det gäller ju bara att anamma de för att de ska
slå in en dag, Susanna
För att du ska kunna leva ut drömmen din
så vacker och fin
Och när du väl har funnit paradiset kan du väl ropa
på mig om du vill se min kärleksfulla min
då jag är din Adam och du är min Eva
Och tillsammans i paradiset ska du och jag sen leva
lyckiga och glada då vi i den täta djungeln
dansar Lambada
Då vi vickar på höfterna och skinkorna på väg ner
mot stranden för att bada nakna
Kan väl inte bli så mycket bättre än så
Så när du väl har funnit paradiset kan du väl kalla
på mig så kommer jag genast för att dig behaga
För det sista jag vill är ju att du på min kärlek till dig
ska kunna klaga...

Du vill leva i paradiset tillsammans med Adam och Eva!

Ken Cassel
26/9-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 78 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-26 10:04



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
underfundig rolig och inspirerande bildspel och lek med det gängse! Tack jag skrattar gott och mår gott av dina rader! Tack! ;)
2020-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel