Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång till och jag slår dig

En gång till
Bara en gång till

Jag kände redan smaken av mitt eget blod
Måste ha sipprat genom sönderbitna läppar

Lugnet höll sig borta
Medan adrenalin pumpades in i mina muskler

En gång till
Din jävla fegis

Han tvekade nu
I blicken
Ögonen avslöjade svett som rann längs panna och näsa

En feg jävel som dig borde jag inte slå
men man gör bara inte så

Jag hade lovat mig själv att lägga ned det här
Skulle bara utövas på träningar och tävlingar

Men det var inte jag som styrde längre
Adrenalinet

Men så skönt
Likt doktorns morfin rusade det genom min kropp
Gjorde lemmar och muskler vakna och spända

Måste bara kännas så här när en människa uppnår det perfekta
NIRVANA

Det enda som hindrar en från att komma framåt
är de två steg bakåt man går
Allt sånt här är fel

Så jag lämnade honom där till slut
med brutna revben




Fri vers av Fredrik78
Läst 280 gånger
Publicerad 2006-07-14 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik78
Fredrik78