Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina älsklingar, brorson, brorsdotter och härliga underbara Nina. Vilken är min goda väns barn. Innan mina brors barn kom till världen fick jag vara med och uppleva det viktigaste i hennes utveckling. Så synd att jag inte längre kan träffa den lilla söta


Dig dyrkar jag över allt annat

Förstår du hur mycket jag verkligen älskar dig?
Hur mycket jag avgudar dig?

Du
min kära lilla älskling
för dig kunde jag göra allt

Hade du bara varit min
Men det gör inget, jag träffar ju dig ofta ändå

En dag drar du säkert dig till minnes alla konstiga saker jag gjort
Jag gjorde ju alla dem för dig

Man kan ju bara inte styra
Inte när du är där

Då finns bara du
Och du älskar det

Ja, en dag minns du nog
Det är allt jag begär
Att du minns mig




Fri vers av Fredrik78
Läst 272 gånger
Publicerad 2006-07-14 23:51



Bookmark and Share


  Allica
Sötaste sött.
*kram*
2006-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik78
Fredrik78