Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hårda bud


Skolgården
Lutar
Har
en uppförsbacke

Som om den vill säga
”Livet är inte lätt!”

Motigt uppför
Hissnande nedför
Och
Med en släng av orättvisa
som en twist

Ett lotteri är det
eller ett skrapsår
om sommaren




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-28 12:57



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Tja, vem ska få en släng av lyckans slev och vem får fortsätta uppförsbacken? Det är godtyckligt. Minimal hänsyn tas.
2020-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP