Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: Blått Norrsken ~ Tillägnad min älskade son Elias


Spektakulära drömmar

 



I mina sista andetag


är du alltid vid min sida


I min innerliga kärlek


till dig


 


Vill se dig flyga


i glödande vingar


I din mjuka själ


Känslig i din


övermäktiga styrka


 


Vill alltid hålla dig nära


Trösta dig när världen


krossat dig


 


Se dig bland de


svävande molnen


Bland de spektakulära


drömmarna


 


Släppa allt av det du


aldrig velat bära


Utan krav och


prestation


I den vackra själ


....du är


 




Fri vers av Blått Norrsken VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2020-09-29 11:12



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så fint skrivet!


2022-12-14

  Mangal VIP
Andas så mycket kärlek, så sammanflätade vägar. En dans mellan hållande och släppande. Så fann jag dina ord. Vackra hur som helst.
2021-02-01

  Lars Hedlin
Underbart skriit!
2020-12-15

  Anya VIP
Så kärleksfullt. Vackert med snygg rytm.
2020-12-09

  morgonstjärna VIP
så vackert pennan skrev
med själens bläck
2020-11-10

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Ömsint och fint skrivet.
Kram! TBG.

2020-10-10

  Solstrale VIP
Vidunderligt vackert! :)
2020-10-01

  Peter G VIP
Väldigt vackert och kärleksfullt! Berör mig när jag läser!

Fint!
2020-09-30

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2020-09-30

  Nils-Robert
Så melankolisk men ända så fint om kärleken.
2020-09-29

  Niliboy
Vilken fin bild, verkligen!
2020-09-29

    ej medlem längre
En upplyftande kärleksskildring av något äkta och verkligt. Fyllt av vemod och känsla.
2020-09-29

  Niliboy
Ödesmättat å kärleksfullt!
2020-09-29

  Maria Sundelin VIP
Så ömsint
Kramar
2020-09-29

  AiA Maria den fria
Tack för den vackra själ DU är!
2020-09-29

  lodjuret/seglare VIP
Denna som eviga hatkärlek till upplevelser, där en såväl kan ge som ta, ta emot texter eller själv skriva texter. Uppleva äventyr, ta del av andras berättelser, sätta egna känslor till, spännande i sanning.
2020-09-29

  ULJO
Det är kärlek att tänka så. Att uttrycka sig så. Fint.
2020-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Blått Norrsken
Blått Norrsken VIP