Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min väg i eländet

min uppväxt var anorlunda jämfört med andra 

kan jag säga utan att vara ironisk men den gjorde

 

mej stark mentalt och fysiskt en  förberedelse för 

vad som skulle komma att möta mej i framtiden 

 

en väg på liv och död evigt pendlande där i mellan  

det ena idiotivet efter det andra som ni vanliga 

 

mäniskor aldrig skulle förstå lika lite som minna

texter jag skriver här och nu fyllda med min erfarenhet 

 

för att resensera en bok måsste man läsa den först som 

mitt liv man måsste ha gått min väg för att först vad jag 

 

har sett och känt på ett lidande ni inte kan förstå som all

minna texter på den här sidan 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 64 gånger
Publicerad 2020-09-29 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten