Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss leva nu

Allting kommer att ta slut
Alla stjärnor kommer slockna
Haven kommer torka ut

Hon kommer inte alltid finnas där
Kärlek kommer dö
Musiken kommer tystna

Han kommer inte leva sen
Kärlek kommer dö
Musiken kommer tystna

Din rädsla kommer dö
Så älska henne nu
Se henne nu

Din tveksamhet kommer dö
Så älska honom nu
Hör honom nu

Vi kommer båda dö
Så låt oss leva nu




Fri vers av chermy
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-30 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chermy
chermy