Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bli redo

Jag var inte redo när du var
Du var inte där när jag kom
Du var uppe när jag var nere
Jag var öppen när du var stängd

Jag tänker ibland på vad det kunnat bli
För den dragning har ingen annan haft
Kanske är det bara resans gång
Historian som måste spelas ut
Kanske möts vi på samma punkt
Redo för varann

Våra liv ska flätas samman längre fram
Kanske inte alls
Undrar om jag borde tagit min chans
Var det ändå meningen att bli såhär
När vi pratar så undrar jag
Kanske är vi där
Kanske lurar jag mig själv

Jag tänker ibland,
Kan vi bli redo för varann




Fri vers av chermy
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-28 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chermy
chermy