Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skiss

Du frågar inte längre hur jag mår
Du är trött på att försöka förstå
Jag låter dig blunda och låtsas
Jag låter dig tro

Du klandrar mig för gå min väg
Men du har hjälpt mig bygga mina murar
Du är inte längre den jag kommer till
För du slutade se

Du kommer och går
På dina villkor
Du frågar mig inte längre hur jag mår







Fri vers av chermy
Läst 74 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-25 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chermy
chermy