Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bosatt i norr!

Snart kommer snön

då så blir jag nöjd

nu gäller det klimatet

bor du nära havet

i kvalet å valet

Nu så ska man bo

långt i norr

ingen skada skedd,

sommaren var sval

svalare än 2018

då led jag alla kval

Brisen då var svag!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 454 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-09-30 20:37



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Förnöjsamhet är en dygd enligt GudsOrd.
2020-10-23

  siv birgitta.a. VIP
bra skrivit .gilar det
2020-10-06

  Marita Ohlquist VIP
Det är viktigt att man trivs där man bor, det har stor betydelse för livet.
2020-10-02

  Blått Norrsken VIP
Vackert skrivet i att trivas där man är
2020-10-02

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om tacksamhet över snö och kyla! Men uppvärmningen av jordklotet går tyvärr allra snabbast i norr.
2020-10-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Låter härligt, att du trivs där du bor.
2020-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy