Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Preparat

Vi kan ägna nätter åt att gråta i ditt kök
tårarna som Rorschachtest mot grå linoleum
fönstren brinner av insektsvingar

be inte om förlåtelse för gråten
i glasburkarna svävar utdöda timmar
i en knappt genomskinlig vätska

och genom kroppen går brus och hunger
de alltför stora orden, porösa som
sporgömmen, knastrande tystnad

natten mals mellan hjortarnas käkar
spruckna kapslar av saltvatten,
tänder fyllda med ett sött gift




Fri vers av Grävling
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-30 20:39



Bookmark and Share


  Lars Beermann
En mörk, men vacker dikt som skakar om ens inre likt en björnkram.
2020-10-06

  Lustverket VIP
Otroligt materiell upplevelse att läsa dina dikter, man känner dem i hela kroppen, du laddar dem verkligen med kraft. Wow.
2020-10-06

  Rafmagn VIP
Tät och fantastisk dikt!
2020-10-01

  Kajan VIP
Ett evighetslångt ögonblick återgivet. Ett utsträckt nu.
2020-09-30

  Ulf Carlsson VIP
Att tolka dikter är ibland som att genomgå ett personlighetstest, vars resultat man kan vara ovillig att avslöja.
2020-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling