Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i dag är en ny dag

i dag är en ny dag jag är trött för jag vaknar varje 

natt flera gånger men jag känner mej jätte glad en 

 

då . och jag har i bakhuvet vad ska hända i dag som 

ska förstöra dagen för mej då det är gammla

 

erfarenheter som skrämer mej så jag blir illa till mods 

jag kan inte tillåta mej skälv att må bra 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-01 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten