Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att villa göra saker som vuxen som man gjorde som liten


snart knarar snön under minna fötter

mörka stjärnklara nätter snart vinter  som

knarar när jag går i otrampad snö och det 

 

glittrar som brilijanter i månens sken och

det ångar vackert om andedräckten  och 

 

jag vandrar och pölsar i den djuppa snön med 

mjölksyra i minna ben jag lägger mej ner och 

 

gör en snö ängel som jag gjorde när jag var barn 

det är roligt och jag vill göra en liten lyckta ut av 

 

snöbollar jag vill vara ung på nytt och åka pullka

och källke och mini skidor mej jag  vågar inte för 

 

då skulle jag bli ansed som konstig och avikande 

men det var så roligt när jag var liten och än i dag 

 

rycker det till i hela min kropp när jag ser den första 

snön komma igenom fönstret när jag vaknar men 

 

fortfarande kan jag smyga ut i mörkret och göra snö

änglar när ingen ser mej i mörkret i månens sken 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 91 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-01 11:08



Bookmark and Share


  Koloristen
Barndom är fantastiskt! Vuxenlivet är överreklamerat.
2020-10-01
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten