Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter att Isa hade sålt sin själ

började allting runt henne gå fel
För helt plötsligt hade hon inte längre någon
att leka med då alla hennes före detta vänner ifrån
henne bara ville bli lämnade i fred
Det är som om hon hade fått spetälska
Men så hade ryktet gått också om att hon är en hundtjuv
och kamrattjuv som ljuger om allt och inget
Vilket kan stämma
Så efter att hon sålt sin själ kan hon lika bra bege sig iväg
då ingen här längre bryr sig om henne
Vilket bara är hennes eget fel
Vilket hon gott och väl kan leva med för resten av
hennes liv
Så killar akta er för Isa
Hon är inget att ha eller bry sig om
Helt klart en riktigt dålig giv...

Efter att Isa hade sålt sin själ!

Ken Cassel
2/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-02 00:43



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Oh neeeej.... Inte överge en vilsen människa... Alltid försöka tala till rätta! Alltid försöka säga så som det är, ge chansen i alla fall, till att förändras till det bättre... Jag vet så blir det inte i verkligheten, alltid, men stundom, förändras människor, när sanningens spegel vinklas emot dem. Det måste finnas ljus i mörkret! Som du ser grep din lilla berättelse tag och engagemanget flög i luften/ etern! Tack!
2020-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel