Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han drog en lina

mellan två skyskrapor för att sedan dansa över den
som en äkta ballerina
Vilket var riktigt modigt av honom, tycker jag.

Ken Cassel
2/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-02 01:09



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
:) snygg twist ;)
2020-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel