Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett redigerat alster ifrån arkivet


Krigsförbrytaren!

Skuggor ifrån det förflutna gör sig ständigt påminda
för den gamla krigsförbrytaren som har massor av
lik i garderoben
Människor som han med tiden har lyckats döda
Men människor som nu tycks ha återuppstått
För överallt i skuggorna stirrar de alla på honom
Bortgågna människor som självklart vill ha upprättelse
och få ut sin hämnd
Så därför terroriserar de honom som spökliknande
demoner i skuggorna då han som de, aldrig mera kommer
att kunna få sova gott igen..

Krigsförbrytaren!

Ken Cassel
3/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-03 10:16



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Rätt åt'n... !!! Monster ska skrämmas till döds!
2020-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel