Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Läkande


Granbarrsdoft och fågelsång

Ser och hör din
vackra sång.

Doften av din tillhörighet
är också min

Du ser bortom och jag inom

Likväl är vi så nära i samma
universum

Sångerna är samma sånger

Här är jag...

Var är du




Fri vers av WyS VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-10-03 10:43



Bookmark and Share


  Julio VIP
Så fin text.
2020-10-08

  danne //
En vacker symbios mellan ord och bild..härligt..
2020-10-03

  Sparvögat VIP
Så vackert du fångat fåglars läkande sång
2020-10-03

  Kajan VIP
Rätt underbar poesi, ord och bild i harmoni. Ingjuter känslan av en stor närvaro.
2020-10-03

  Kaptenlöjtnant
Stilfullt målat!
2020-10-03

  Koloristen
Vackert. Både i text och bild.
2020-10-03
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP