Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men det skiter vi i

Struntar i
För det har vi alltid gjort och kommer så alltid
att göra
Om någon snackar skit om någon annan som
inte är här för tillfället och kan försvara sig
så lyssnar vi inte på detta öra
För vi vill inte lyssna på något skvaller här inte
Så det skiter vi i...

Ken Cassel
3/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-03 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel