Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det är kärlek som du vill ha eller behöver

så kan du få det gratis av mig
Jo, för jag har hur mycket som helst av den varan
Lika mycket som ett öppet hav
Så kom och ta vet jag då det är helt utan krav
Men kom ihåg att det här erbjudandet gäller bara
för idag
Så vad väntar ni på
På med skorna då det är först till kvarnen som gäller
Så sätt er i bilen och kör hit så fort ni bara kan
Men om ni inte hinner idag så är det även jag som
ger bort lite kärlek imorgon
Men då bara lite grann i form av några gram
Och var inte oroliga nu då min kärlek är helt äkta
helt sann
Det har jag en doktorshatt på
Skrattar gott, minsann...

Om det är kärlek som du vill ha eller behöver?!

Ken Cassel
3/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-03 11:03



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Byxkärlek eller äkta kärlek??
2020-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel