Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur kan man börja hata någon man älskat

att förlora någon kan vara både smärtsamnt eller 

skönt för allas bästa men det gör alltid ont innan 

 

man bryter upp och släpper varandra men när

allt har lagt sej så kommer man bättre överens 

 

eller så fylls man med svartsjuka och hat och det 

hela blir till ett ännu värre helvete en vad det var 

 

i från början jag undrar hur allt detta kan födas ur 

oskyldig kärlek och förälskelse vart kommer all

 

ondska och vrede i från vart har man burit det när 

man ser varandra djuppt i ögonen och säger vackra 

 

ord viskar romantik i varandras öron och ömnt

smeker varandra och hand i hand går till en ny 

 

dimention igenom att förena varandras själar i en 

sensuell dans igenom nattens mörker upplysta ut 

 

av månens silver sken som taget ur en saga och

varge känsla öppnas som blommorna på våren

 

så oskyldiga och unga färdiga att beröra så att dom 

slår ut fyllda med skönhet så vart kommer allt hat 

 

och vrede i från hur kan det vara möjligt att hata 

någon man älskar i från djuppet ur sitt hjärta ? 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-03 19:19



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Dessutom mycket poetiskt vackert och romantiskt!
2020-10-03

  Solstrale VIP
Jag beundrar dessa frågande tankar du sätter ord på... Så viktigt det är att fråga sig, varför, stanna upp, helst innan kriser eller kaos, och fråga sig det du här frågar. Mod, styrka och vilja till en framtid i kärlek är viktigt ... Dessa rader kan många känna igen, både kvinnor och män. Bra skrivet!
2020-10-03
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten