Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att utnyttjas för sitt beskydd


ingen ser mitt tomma hjärta bakom minna hårda knytnävar

jag har alltid sökt kärleken och skratt men mitt

sökande har gjort mej matt och hatad efter min 

 

våldsama väg där allt bara blev fel ensamheten

har tärt på mej så jag ville tihöra en grupp eller 

 

ett sälskap för att ungås och göra roliga saker till

samman men dom utnytjade mej och proveserade

 

upp onödiga sitvationer i vetskap om att dom hadde

mitt beskydd jag gjorde allt för dom jag slogs för att 

 

skydda dom men när jag åkte in kom inte ett vykort 

eller brev änns med ett hej i då ser jag och förstog att 

 

jag inte betyder ett skit för dom i det stora hela för dom 

utnyttjade mej bara för roa sej skälva men mitt hjärta var 

 

det aldrig någon som såg fylld av saknad och kärlek bakom 

minna hård knytnävar därför är jag hatad ingen ser mej 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-04 19:20



Bookmark and Share


  Koloristen
Jo, Gud ser dig.
2020-10-05
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten