Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på morgondagen

susar vinden i säven i oförminskad styrka så att
det skallrar och darrar om fönsterna
Näst intill stormvarning
Vilket i sin tur kan göra det svårt för vissa att somna
in i sin nattliga harmoniska sömn
Och de som ska arbeta imorgon
Men det finns hjälp att tillgå
För kalla då på John Blund så kommer han genast
med lite magiskt pulver som han kastar på er
så att ni genast somnar in och hamnar i någon
skön och underbar dröm
Och så var det problemet löst
God natt nu och sov så sött!

I väntan på morgondagen!

Ken Cassel
4/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-04 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel